Todistukset suoritetuista opinnoista

Oulun yliopiston avoimen yliopiston opiskelija voi tilata ja tulostaa itselleen WebOodin virallisen opintosuoritusotteen. WebOodiin tilattu ote on Oulun yliopiston virallinen sähköinen opintosuoritusote. Avoimen yliopiston opiskelijat voivat tilata ja tulostaa otteen niin kauan kuin heillä on opinto-oikeus ja opiskelijatunnus voimassa.

Lisätietoa avoimen nettisivulta: https://www.oulu.fi/avoinyliopisto/opintojen_suorittaminen_ja_opintoneuvonta

Suoritetuista täysistä opintokokonaisuuksista avoin yliopisto toimittaa todistuksen opiskelijalle pyydettäessä. Todistuspyyntö suoritetusta opintokokonaisuudesta tehdään avoimen yliopiston verkkosivujen todistuspyyntölomakkeella.

Epävirallisen suoritusotteen voi itse tulostaa WebOODIsta: https://weboodi.oulu.fi/ , jossa voit myös tarkistaa, mistä kursseista ja kokonaisuuksista olet saanut lopullisen suoritusmerkinnän. Huomaa, että suoritusmerkinnät jäävät rekisteriin ja ovat siellä valmiina, jos esim. tulet myöhemmin Oulun yliopistoon opiskelemaan. Tällöin et tarvitse niistä erillisiä todistuksia, jotta voisit liittää ne osaksi tutkintoasi.

Voit tarvittaessa olla myös yhteydessä avoin.yliopisto@oulu.fi (esim. jos tunnuksesi ei ole enää voimassa).

AMOK 10op kasvatustieteen perusopinnoista toimitetaan tieto AMOKuun, kun kaikki kurssit on suoritettu, mikäli suoritat kurssit ryhmäsi aikataulun mukaan. Ole yhteydessä tarvittaessasi opintojen koordinaattoriin (Eetu Pikkarainen).