Todistukset suoritetuista opinnoista

Voit tulostaa itsellesi opintosuoritusotteen Oulun yliopiston Peppi-järjestelmän (katso opiskelijan ohjeet) kautta niin kauan kuin opiskelijatunnuksesi on voimassa. Mikäli opiskelijatunnuksesi ei ole enää voimassa, voit tilata opintosuoritusotteen Webropol-lomakkeella. Katso tarkemmat tiedot Avoimen yliopiston opiskeluohjeet -sivulla olevan otsikon Opintosuoritusote ja opintojen koostaminen alta. Voit myös tarkastella kaikkia opintosuorituksiasi Oma Opintopolun kautta.

Voit tarkastella opintojasi ja opinto-oikeuksiasi, sekä ylläpitää yhteystietojasi Peppi-järjestelmän kautta. Pepissä voit myös tarkistaa, mistä kursseista ja kokonaisuuksista olet saanut lopullisen suoritusmerkinnän. Huomaa, että suoritusmerkinnät jäävät rekisteriin ja ovat siellä valmiina, jos esim. tulet myöhemmin Oulun yliopistoon opiskelemaan. Tällöin et tarvitse niistä erillisiä todistuksia, jotta  voisit liittää ne osaksi tutkintoasi.

Voit tarvittaessa olla myös yhteydessä: avoin.yliopisto@oulu.fi (esim. jos tunnuksesi ei ole enää voimassa).

AMOK:n 10 op:n Kasvatustieteen perusopinnoista toimitetaan tieto AMOK:lle, kun kaikki kurssit on suoritettu (mikäli suoritat kurssit ryhmäsi aikataulun mukaan).