Todistukset suoritetuista opinnoista

Voit tilata ja ja tulostaa itsellesi virallisen opintosuoritusotteen Oulun yliopiston Peppi-opintorekisterijärjestelmän kautta niin kauan kuin opiskelijatunnuksesi on voimassa. Katso tarkempi ohje Avoimen yliopiston sivulta. Mikäli Oulun Avoimen yliopiston opinto-oikeutesi ei ole enää voimassa, voit tilata virallisen opintosuoritusotteen Webropol-lomakkeella

Suoritetuista täysistä opintokokonaisuuksista Oulun Avoin yliopisto koostaa rekisteriin merkinnän ja toimittaa todistuksen opiskelijalle pyydettäessä. Koostamis- ja todistuspyyntö suoritetusta opintokokonaisuudesta tehdään todistuspyyntölomakkeella. Opintojen koostamisen jälkeen opintojaksojen arvosanoja ei voi enää korottaa. 

Voit tarkastella opintojasi ja opinto-oikeuksiasi, sekä ylläpitää yhteystietojasi Peppi-käyttöliittymän kautta. Pepissä voit myös tarkistaa, mistä kursseista ja kokonaisuuksista olet saanut lopullisen suoritusmerkinnän. Huomaa, että suoritusmerkinnät jäävät rekisteriin ja ovat siellä valmiina, jos esim. tulet myöhemmin Oulun yliopistoon opiskelemaan. Tällöin et tarvitse niistä erillisiä todistuksia, jotta  voisit liittää ne osaksi tutkintoasi.

Voit tarvittaessa olla myös yhteydessä: avoin.yliopisto@oulu.fi (esim. jos tunnuksesi ei ole enää voimassa).

AMOK:n 10 op:n Kasvatustieteen perusopinnoista toimitetaan tieto AMOK:lle, kun kaikki kurssit on suoritettu (mikäli suoritat kurssit ryhmäsi aikataulun mukaan). Ole yhteydessä tarvittaessa näiden opintojen koordinaattoriin (Kirsi Mäntykivi, etunimi.sukunimi@oulu.fi).

Lisätietoa Oulun Avoimen yliopiston nettisivulta: https://www.oulu.fi/fi/joy/avoin-yliopisto/avoimen-yliopiston-opiskeluohjeet