Todistukset suoritetuista opinnoista

Oulun yliopiston avoimen yliopiston opiskelija voi tilata ja tulostaa itselleen WebOodin kautta todistuksen kaikista suorittamistaan opinnoista. WebOodin kautta tilattu todistus on Oulun yliopiston virallinen sähköinen opintosuoritusote ja sen voi itse tilata/tulostaa niin kauan kuin opinto-oikeus ja opiskelijatunnus ovat voimassa. (Klikkaa ohje näkyviin.)

Ohje: Kirjaudu https://weboodi.oulu.fi/. Valitse ylävalikosta: Työkalut -> Opintosuoritusote. Klikkaa painiketa Luo suoritusote. Voit valita otteen kielen ja sekä sen luodaanko julkinen linkki ja kuinka kauan se on voimassa. Järjestelmään luodaan opintotodistus sähköisesti allekirjoitettuna PDF tiedostona, johon voi myös luoda julkisesti jaettavan linkin, jonka kautta esim. työnantajasi tai itse voit avata todistuksen selaimella ilman WebOodia. Linkin voimassa olon voi myös itse lopettaa valittua aikaa aiemmin. Todistus näkyy sinulle ko. sivulla otsikon Tilatut suoritusotteet alla ja voit poistaa sen roskakorikuvakkeesta.

Huom. Tarkista ensin valikon kohdasta Omat opinnot ->Suoritukset, että suoritukset on ehditty kirjata rekisteriin!

Suoritetuista täysistä opintokokonaisuuksista avoin yliopisto koostaa rekisteriin merkinnän ja toimittaa todistuksen opiskelijalle pyydettäessä. Koostamis- ja todistuspyyntö suoritetusta opintokokonaisuudesta tehdään avoimen yliopiston verkkosivujen todistuspyyntölomakkeella.

Epävirallisen suoritusotteen voi itse tulostaa WebOODIsta: https://weboodi.oulu.fi/ , jossa voit myös tarkistaa, mistä kursseista ja kokonaisuuksista olet saanut lopullisen suoritusmerkinnän. Huomaa, että suoritusmerkinnät jäävät rekisteriin ja ovat siellä valmiina, jos esim. tulet myöhemmin Oulun yliopistoon opiskelemaan. Tällöin et tarvitse niistä erillisiä todistuksia, jotta voisit liittää ne osaksi tutkintoasi.

Voit tarvittaessa olla myös yhteydessä avoin.yliopisto@oulu.fi (esim. jos tunnuksesi ei ole enää voimassa).

AMOK 10op kasvatustieteen perusopinnoista toimitetaan tieto AMOKuun, kun kaikki kurssit on suoritettu, mikäli suoritat kurssit ryhmäsi aikataulun mukaan. Ole yhteydessä tarvittaessasi opintojen koordinaattoriin (Eetu Pikkarainen).

Lisätietoa avoimen nettisivulta: https://www.oulu.fi/avoinyliopisto/opintojen_suorittaminen_ja_opintoneuvonta