Peppi-opintorekisteri

Oulun yliopistossa on siirrytty vuonna 2021 käyttämään uutta Peppi-opiskelija- ja opintotietorekisteriä (järjestelmässä on ollut ja on edelleen satunnaisia teknisiä ja toiminnallisia ongelmia). Peppi-järjestelmä löytyy osoitteesta https://www.oulu.fi/fi/peppi.  Sen etusivulla on linkki kattaviin opiskelijan ohjeisiin. Oulun Avoimen yliopiston Peppiin liittyviä ohjeita löytyy Avoimen yliopiston opiskeluohjeet-sivun alareunan otsikosta Opintosuoritusote ja todistus.

Oulun Avoimen yliopiston opiskelijan kannalta ainakin nämä kolme asiaa on tärkeä ottaa huomioon:

Sähköpostiosoite

Kun ilmoittaudut ensimmäisen kerran opintoihin sinulle syntyy automaattisesti käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite on muotoa tunnus@student.oulu.fi (tai etunimi.sukunimi@student.oulu.fi) ja sen käyttö on pakollista opintoihin liittyvissä asioissa (myös esim. Moodlessa). Postin kääntämistä ulkoisiin osoitteisiin ei suositella, mutta se on kuitenkin mahdollista (katso ohje: Sähköpostin edelleenlähetys). Office 365 Education on Oulun yliopiston sähköpostipalvelu. Palvelu tarjoaa myös muut monipuoliset työkalut käyttöösi. Voit kirjautua palveluun yliopiston Microsoft-tililläsi osoitteessa: https://o365.oulu.fi (katso tietohallinnon ohje opiskelijan käyttäjätunnuksesta ja sähköpostiosoitteesta).

Omien suoritusten löytäminen

Oulun Avoimen yliopiston opiskelijoilla muodostuu Pepissä useampia opinto-oikeuksia. Näissä tapauksissa pystyt tarkastelemaan omia opintosuorituksiasi valitsemalla oikean opiskeluoikeuden opiskelijan työpöydällä. Siirrä hiiren osoitin opiskelijan työpöydän oikeassa yläkulmassa olevan pienen profiilikuvakkeen päälle. Kuvakkeen oikealla puolella lukee nimesi. Avautuu ikkuna, jossa näkyy kaikki opiskeluoikeutesi. Klikkaamalla opiskeluoikeuden numeroa tai nimeä voit valita, minkä opiskeluoikeuden tietoja käsittelet Pepissä. 

Näin tilaat opintosuoritusotteen